04.06.2013

POČINJE KURIRANJE PRISPELIH RADOVA

Dragi memefestovci, u ponoć 31. 05. smo zatvorili naš prijateljski natečaj. Predaja radova na Memefest 2013 nije više moguća. Zahvaljujemo se za poslane vizualne i tekstualne radove koji su tematizirali ovogodišnju festivalsku temu DEMOKRATIJA HRANE.

U narednim danima ekipa Memefesta imaće puno posla. U predselekcij, pregledaćemo sve prijave i razvrstiti vaše radove prema festivalskim kategorijama. Potom vaše radove dobijaju u pregled i čitanje naši kuratori. Oni će samostalno po svojim kriterijima izabrati najbolje radove. Radovi će biti javno dostupni na našem sajtu, kao i njihovi komentari.

Pošto je ove godine prispeo na Memefestov natečaj veliki broj radova iz celoga sveta, pregled radova i kuriranje radova zahtevaće više vremena za njihovu obradu. Naša ekipa će se potruditi da budu rezultati objavljenji što pre. To znači da proglašenje najboljih radova možete očekivati sredinom meseca jula.
Sva dešavanja i objave u vezi sa kuriranjem radova i informacije vezane za festivalsko dogadjanje objavljivaćemo ažurno na našem sajtu. Zato vas pozivamo da posećujete sajt i da se aktivno uključujete u komunikaciju sa drugim učesnicima preko naše memefest zajednice, objavljujete interesantne projekte i svoja mišljenja. Memefest zajednica omogućava da učesnici povezuju i komuniciraju u sledćim jezicima english / portuguese / spanish / balkan (slovenian, serbian, croatian, bosnian). Pozvaćemo vas i da komentirate ovogodišnje radove koji će biti uskoro dostupni online.

Dok čekate na naše prve informacije, pogledajte predavanje Vandane Shive o budućnosti GMO života i demokratiji hrane https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hpvkpch75Vo


Za memefest Balkan,
Nikola

Comments

To comment, please create a Memefest account, it will take you only 2 minutes! Login here if you already have one.